tag:blogger.com,1999:blog-6967682894832301408.post5290362431906125608..comments2010-08-17T23:31:02.117-07:00Comments on My Coffee story: Two beans to destroy them all.Erlend Bjørdalhttp://www.blogger.com/profile/08301610594950800586noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6967682894832301408.post-47400926925118724212010-06-04T00:58:51.069-07:002010-06-04T00:58:51.069-07:00Da blir det spennende å høre ka som gir best resul...Da blir det spennende å høre ka som gir best resultat etterhvert; en og en spennende ingrediens, eller litt av hvert :-)<br />Uansett glad vi unngikk brente bønner når du hadde fest, sjøl om espressomaskina stod i fare for å gå varm der ei stund :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06899769232097211149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967682894832301408.post-7010124644919126912010-06-02T08:02:40.525-07:002010-06-02T08:02:40.525-07:00De to kaffibønnene ble iallefall fransk brent og v...De to kaffibønnene ble iallefall fransk brent og vel så det.. Det var vel stort sett bare karbon igjen av de.. <br /><br />Fredrik er allerede blitt svært interessert i kaffibrenning. Han er nok åpen for å putte litt av hvert inn i brenneren!Erlend Bjørdalhttps://www.blogger.com/profile/08301610594950800586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967682894832301408.post-24669120863457624832010-06-01T00:47:32.659-07:002010-06-01T00:47:32.659-07:00Er det dette som kalles franskbrent? Eller må du p...Er det dette som kalles franskbrent? Eller må du putte en frosk i brenneren for å få den aromaen?<br /><br />Tipper at Fredrik etter hvert vil bidra med spennende ingredienser i kaffebrenninga!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06697746772683635782noreply@blogger.com